Ons team

Gema de Pablo González (Stichting Siglo22)

Ze heeft een graad in psychologie en een PhD in onderwijs van de Autonome Universiteit van Madrid. Diploma Voortgezette Studies en masterdiploma informatie- en kennismaatschappij van de Universitat Oberta de Catalunya. Gevorderde Master in Executive en Business Coaching aan de Universiteit van Salamanca. Dubbele postdoctorale graad in Gender Equality Technician en Gender Equality Training Technician (U. Antonio de Nebrija, 2019). Universitair hoofddocent van de interfacultaire afdeling ontwikkelingspsychologie en onderwijs van de faculteit lerarenopleiding van de UAM, waar zij bachelor-, tweedegraads- en mastervakken doceert.

Mariano Sanz Prieto (Stichting Siglo22)

Hij heeft een diploma Telecommunicatietechniek van de Polytechnische Universiteit van Madrid en een PhD in Onderwijs van de Autonome Universiteit van Madrid. Master in Informatie- en Kennismaatschappij van de Universitat Oberta de Catalunya. Universitair hoofddocent aan het Departement Pedagogie van de Faculteit voor Lerarenopleiding en Onderwijs van de UAM, doceert onderwerpen gerelateerd aan het gebruik van technologie in het onderwijs in de graden, tweedegraads en master. Hij heeft veel ervaring op het gebied van onderwijstechnologie. Hij heeft sinds 1989 in verschillende internationale en nationale projecten op dit gebied gewerkt en is een expert in eLearning en verschillende web 2.0-tools.

Alicia de Pablo (Stichting Siglo22)

Ze heeft een diploma in Beeldende Kunst en Dans met een specialisatie in Theater en een specialisatie in Audiovisuele Performance. Ze is promovenda in onderwijs aan de UAM (Universidad Autónoma de Madrid). Ze heeft gewerkt als theater- en filmactrice in verschillende instellingen en werkt momenteel als theater- en dansdocent in twee scholen in Madrid. Ze heeft verschillende workshops gegeven over de ontwikkeling van emotioneel management door middel van theatrale middelen. Ze is gespecialiseerd in marketing en management van culturele evenementen aan de UOC (Universitat Oberta de Catalunya) en werkt op de afdeling communicatie en sociale netwerken bij Siglo22.

Rubén Vega Gutiérrez (Stichting Siglo22)

Hij heeft een dubbele graad in Basis- en Voorschoolse Educatie van de Universiteit van Valladolid en een Master in Informatie- en Communicatietechnologieën in Onderwijs en Training van de Autonome Universiteit van Madrid. Hij onderscheidt zich door zijn innovatieve karakter in de samenvloeiing van grafisch ontwerp en onderwijs, gespecialiseerd in het omzetten van educatieve concepten in impactvolle visuele materialen door de beheersing van tools zoals Canva, Genially en Artificial Intelligence. Zijn creatieve aanpak en passie stellen hem in staat om effectieve visuele oplossingen te ontwikkelen die het leren en communiceren in educatieve projecten verrijken.

Nancy Pyrini (PARAGON-eduTech)

Nancy Pyrini, directeur R&D, brengt meer dan 25 jaar wereldwijde expertise in onderzoek, onderwijs en innovatie met zich mee. Met een bachelor in basisonderwijs en een master in cognitieve wetenschappen heeft ze een multidisciplinaire aanpak. Voorheen was ze projectmanager en onderzoeker aan het University College Dublin, waar ze bijdroeg aan e-learning, inclusie, geletterdheid en projectmanagement. Momenteel adviseert ze in het Griekse parlement voor voormalig premier George Papandreou. Ze werkt ook als projectmanager en onderzoeker aan de Universiteit van de Egeïsche Zee en als extern beoordelaar aan de Universiteit van Pretoria. Nancy is gecertificeerd in onderzoeksintegriteit door Oxford University Press en is gespecialiseerd in het ontwerpen van e-learning, gamification en online praktijkgemeenschappen. Bij PARAGON-eduTech geeft ze blijk van leiderschap op het gebied van inclusief leren.

George Sarrigeorgiou (PARAGON-eduTech)

George Sarrigeorgiou heeft een ingenieursdiploma en een diploma van de pedagogische afdeling van A.SP.AI.T.E. Hij werkt sinds 2000 in technische beroepsscholen. Hij heeft een aantal jaren in afgelegen gebieden gewerkt, waar hij de ongelijkheid van onderwijskansen op het platteland heeft aangepakt door innovatieve onderwijsmethoden te introduceren die verder gaan dan het formele onderwijs. George is een School Life Mentor aan het 3e Laboratorium Centrum van Oost Attica (VET School). Hij heeft een track record van significant onderzoekswerk in Europese programma's zoals Comenius en Erasmus+ KA1, KA2 en Horizon 2020. Hij is gecertificeerd in onderzoeksintegriteit door de Universiteit van Oxford.

Despina Sarrigeorgiou (PARAGON-eduTech)

Despina is een toegewijd pleitbezorger van diversiteitskwesties en empowerment van jongeren binnen de onderwijssector. Bij PARAGON-eduTech werkt ze als onderzoeksassistent en levert ze een actieve bijdrage aan Erasmus+ projecten gericht op het bevorderen van digitale geletterdheid, inclusiviteit en duurzaamheid onder docenten. Despoina speelt ook een centrale rol binnen de International Conference on Information Communication Technologies in Education (ICICTE) als conferentiesecretariaat, waar ze toezicht houdt op de strategische planning en operationele aspecten van dit gewaardeerde jaarlijkse evenement. Met haar expertise en toewijding streeft Despoina naar een inclusieve, innovatieve en technologiegedreven benadering van onderwijs, waardoor zowel leerkrachten als jongeren zich kunnen ontwikkelen in een zich ontwikkelend digitaal landschap.

Georgios Karavasilis (PARAGON-eduTech)

George Karavasilis is afgestudeerd aan de School voor Pedagogisch en Technologisch Onderwijs (ASPETE), een Griekse universiteit gespecialiseerd in het opleiden van docenten. Zijn academische loopbaan wordt gekenmerkt door een sterke focus op het verbeteren van digitale competenties bij docenten in beroepsonderwijs en -opleiding. Voor zijn proefschrift voerde George een diepgaande evaluatie uit van e-learningplatforms en beoordeelde hij hun effectiviteit bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden voor docenten in beroepsonderwijs en -opleiding in Griekenland. Zijn onderzoek benadrukte de belangrijkste gebieden voor verbetering in digitaal onderwijs, met de nadruk op het belang van toegankelijke, aantrekkelijke en goed ondersteunde online leeromgevingen. George is gepassioneerd over het gebruik van technologie om onderwijsresultaten te verbeteren en de ontwikkeling van docenten te ondersteunen.

Anca Menina Danci (FAS)

Anca Menina Danci, journaliste, activiste voor de mensenrechten van kwetsbare personen, projectmanager in verschillende door de EU gesubsidieerde programma's en een erkende goede praktijkvrouw. Ze is ook uitvoerend directeur van FAS, dat strategische partnerschappen opzet om het beste onderwijsbeleid op te zetten om SEN-kinderen op te nemen in het reguliere onderwijs. Ze is ook een PR-expert met meer dan 20 jaar professionele ervaring op dit gebied en een Master in Documentaire Film. Als trainer begeleidt ze mensen met een handicap om beter te communiceren.

Simona Drăghici (FAS)

Simona Drăghici is psycholoog en klinisch maatschappelijk werker met een mastergraad gericht op maatschappelijk werk en geestelijke gezondheid van de Universiteit van British Columbia, Canada. Simona heeft gevarieerde ervaring opgedaan in verschillende psychiatrische afdelingen/ziekenhuizen in Canada (volwassenen- en ouderenpsychiatrie in het Royal Columbia Hospital New Westminster, crisiscentrumpsychiatrie en ook langdurige behandeling voor jongeren en kinderen in het Surrey Memorial Hospital, Burnaby Centre for Mental Health and Addiction Treatment). Ze heeft veel ervaring in het werken met kansarme mensen zoals mensen met een verstandelijke beperking, mishandelde vrouwen met kinderen en vluchtelingen of immigranten. Ze is bevoegd om psychotherapie te beoefenen in Canada, erkend door het British Columbia College of Social Workers en in Roemenië als psycholoog gespecialiseerd in systemische gezins- en relatietherapie.

Ildiko Sperlea (FAS)

Ildiko Sperlea heeft economie gestudeerd en heeft 15 jaar ervaring in de verkoop. De laatste 4 jaar heeft ze gewerkt voor de Rehabilitatie Stichting “Speranta” als Marketing en Public Relations Specialist en beheerder van sociale diensten. Ze heeft ervaring als technicus in 2 andere door de EU gefinancierde programma's. Ze is een empathisch persoon, heeft zeer goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, staat open voor nieuwe uitdagingen en leermogelijkheden.

Karina Murray (AUNUA)

Karina Murray is de oprichter en CEO van Aunua Global, Innovator, Ondernemer en Jeugdadvocaat Gekwalificeerd en geaccrediteerd NLP-beoefenaar. Radiopresentator en mediapersoonlijkheid. Winnaar van de Biz Leadership Award van World Cob Raad van deskundigen voor "The Green Pillar" Klimaatveranderingsonderwijs. Niet-uitvoerend bestuurder van de Impactoverse Raad van deskundigen voor het Centrum voor Economische en Leiderschapsontwikkeling (CELD). Beurswinnaar en oprichter van de Genius School 'Ignite the Genius in Every Child'.

Angelique Kobessen (PRO WORK)

Angelique Kobessen (1970) heeft Rechten gestudeerd en is afgestudeerd i in Privaatrecht met als specialisatie Arbeidsrecht (Erasmus Universiteit Rotterdam) en heeft jarenlang bij verschillende advocatenkantoren in Rotterdam gewerkt als advocaat en procureur, gespecialiseerd in Strafrecht, Arbeidsrecht, Familierecht en Bestuursrecht. In die hoedanigheid bestonden haar taken en werkzaamheden uit het adviseren en bijstaan ​​van cliënten van de advocatenkantoren, waaronder, indien nodig, het procederen bij de rechter. Op het gebied van het strafrecht stond zij naast betalende cliënten ook pro deo cliënten bij. Daarna werkte zij als Arbeidsrechtjurist bij CNV Vakbond Rotterdam en hielp zij de leden bij problemen met hun werkgever in de breedste zin van het woord, zowel in een adviserende rol als het bijstaan ​​van leden bij de kantonrechter. Ook droeg zij bij aan het voorbereiden en opstellen van sociale plannen. Naast haar werk als advocaat en procureur speelde ze een actieve rol als vrijwilliger op basisschool OBS De Kirreweie in Burgh-Haamstede en in haar rol als vicevoorzitter en secretaris van de ouderraad werkte ze nauw samen met de schooldirectie en ouders om een ​​positief onderwijsklimaat te creëren. Momenteel werkt ze als project-/accountmanager voor Stichting Kenniscentrum Pro Work, wat onder andere inhoudt dat ze advies geeft, ervoor zorgt dat alle doelstellingen van het project en de kwaliteitsnormen worden gehaald, en dat er verspreiding (communicatie & marketing) plaatsvindt alsmede netwerkactiviteiten worden uitgevoerd om de doelstellingen van de projecten te bereiken.

Tessa Den Bakker-Grefkens

Tessa (1986) heeft een bachelordegree in Applied Science (B.A.SC.) Communicatie- en Mediastudies (Hogeschool Zeeland), een bachelordegree in Kunst en Cultuurwetenschappen (B.A.) Algemene Cultuurwetenschappen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en een masterdegree in Kunst en Cultuuretenschappen (M.A.) Media & Journalistiek (Erasmus Universiteit Rotterdam). Sinds 2012 werkt ze als EU Project Manager voor Stichting Kenniscentrum Pro Work, wat betekent dat ze samenwerkt met stakeholders om projectdoelstellingen te definiëren en te behalen, terwijl ze de belangen van de Europese Unie vertegenwoordigt, strategisch managementadvies geeft, professionele teams coördineert en risicobeoordelingen uitvoert om een ​​soepele projectuitvoering te garanderen. Daarnaast houdt ze toezicht op de werving en monitoring van onderaannemers, handhaaft ze hoge kwaliteitsnormen door middel van regelmatige evaluaties en gebruikt ze IT-tools om de voortgang bij te houden. Daarnaast leidt ze communicatie- en marketingwerkzaamheden om het project te promoten en behandelt ze financiële aspecten, waaronder budgettering, kostenberekening en facturering, waarbij transparantie en nauwkeurigheid gedurende de hele projectlevenscyclus worden gewaarborgd. Momenteel is ze ook voorzitter van Stichting Kenniscentrum Pro Work, in welke hoedanigheid ze een cruciale verantwoordelijkheid heeft om de organisatie te sturen naar succesvolle en impactvolle resultaten met leiderschap, strategisch inzicht en samenwerkingsvaardigheden. Naast de internationale projecten van Pro Work is Tessa betrokken bij verschillende activiteiten die worden uitgevoerd binnen de onderwijssector en Europees gesubsidieerde programma's. Deze activiteiten bestrijken een breed scala aan onderwerpen, maar delen een focus op innovatie, mobiliteit, samenwerking en kwaliteit binnen het onderwijs in Nederland en Europa. Ze kunnen worden gecategoriseerd in drie hoofdgebieden: het organiseren van internationale mobiliteitsprogramma's, het ontwikkelen van lesmateriaal en databases en het verstrekken van consultancy en advies, zoals het ondersteunen van projectgebaseerde subsidieaanvragen..

Amber Berrevoets (PRO WORK)

Amber (1996) heeft een MBO-diploma Allround Desktop Publisher en een MBO-diploma Mediavormgever (beide aan het Grafisch Lyceum Rotterdam). In 2023 is ze begonnen als stagiaire bij Stichting Kenniscentrum Pro Work en sinds 1 augustus 2024 is ze hier werkzaam en richt ze zich op Supporting Projects en Grafic Design. Tegelijkertijd studeert ze Cross Media Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Amber is gemotiveerd, een doorzetter en staat open voor nieuwe uitdagingen.