Gema de Pablo González (Fundación Siglo22)
Este licențiată în psihologie și are un doctorat în educație la Universitatea Autonomă din Madrid. Diplomă de Studii Avansate și Master în Societatea Informației și a Cunoașterii de la Universitat Oberta de Catalunya. Dilpomă de master în coaching executiv și de afaceri de la Universitatea din Salamanca. Dublă diplomă postuniversitară de tehnician pentru egalitatea de gen și tehnician de formare pentru egalitatea de gen (U. Antonio de Nebrija, 2019). Conferențiar al Departamentului Interuniversitar de Dezvoltare a Psihologiei și a Educației în cadrul Facultății de Formare a Profesorilor din UAM, predând discipline de licență, dublă diplomă și master.
Mariano Sanz Prieto (Fundación Siglo22)
Este licențiat în Ingineria Telecomunicațiilor de la Universitatea Politehnică din Madrid și are un doctorat în Educație la Universitatea Autonomă din Madrid. Master în Societatea Informației și Cunoașterii de la Universitat Oberta de Catalunya. Conferențiar în cadrul Departamentului de Pedagogie a Facultății de Formare și Educație a Profesorilor a UAM, predând discipline legate de utilizarea tehnologiei în educație la Licență, Dublă Licență și Master. Are o experiență semnificativă în domeniul tehnologiei educaționale. A lucrat în mai multe proiecte internaționale și naționale în aceste domenii din 1989 și este expert în eLearning și mai multe instrumente web 2.0.
Alicia de Pablo (Fundación Siglo22)
Este licențiată în Arte Vizuale și Dans cu specializarea Teatru și specializarea Spectacol Audiovizual. Candidat la teză de doctorat în Educație la UAM (Universidad Autónoma de Madrid). A lucrat ca actriță de teatru și film în diferite instituții și în prezent lucrează ca profesoară de teatru și dans în două școli din Madrid. Ea a condus mai multe workshop-uri privind dezvoltarea managementului emoțional prin instrumente teatrale. Specializată în marketing și management de evenimente culturale la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), lucrează în departamentul de comunicare și rețele sociale din cadrul Fundației Siglo22.
Rubén Vega Gutiérrez (Fundación Siglo22)
Este absolvent al dublei diplome în Educație primară și timpurie a Universității din Valladolid și Master în Tehnologii Informaționale și Comunicații în Educație și Formare de la Universitatea Autonomă din Madrid. Se remarcă prin caracterul său inovator în confluența designului grafic și educației, specializându-se în transformarea conceptelor educaționale în materiale vizuale de impact prin stăpânirea instrumentelor precum Canva, Genially și Artificial Intelligence. Abordarea sa creativă și pasiunea îi permit să dezvolte soluții vizuale eficiente care îmbogățesc învățarea și comunicarea în proiecte educaționale.
Nancy Pyrini (PARAGON-eduTech)
Nancy Pyrini, director de cercetare și dezvoltare, aduce peste 25 de ani de experiență globală în cercetare, educație și inovare. Cu o licență în învățământ primar și un master în științe cognitive, are o abordare multidisciplinară. Fost manager de proiect și cercetător la University College Dublin, ea a contribuit la e-learning, incluziune, alfabetizare și management de proiect. În prezent, consilieră în Parlamentul Elen pentru fostul prim-ministru George Papandreou, ea lucrează și ca manager de proiect și cercetător la Universitatea din Marea Egee și ca evaluator extern la Universitatea din Pretoria. Certificată în Integritatea în Cercetare de Oxford University Press, Nancy este specializată în design e-learning, gamification și comunități de practică online, demonstrând lidearship în învățarea incluzivă la PARAGON-eduTech.
George Sarrigeorgiou (PARAGON-eduTech)
George Sarrigeorgiou deține o diplomă în Inginerie și o diplomă de la Departamentul Pedagogic al A.SP.AI.T.E. Lucrează în școlile tehnice profesionale din anul 2000. A slujit câțiva ani în zone îndepărtate; acolo s-a ocupat de inegalitatea oportunităților educaționale din zonele rurale prin introducerea unor abordări inovatoare ale metodelor de predare care au mers dincolo de educația formală. George este mentor de viață școlară la Centrul de laborator al 3-lea din East Attica (Școala VET). Are o experiență de cercetare semnificativă în programe europene precum Comenius și Erasmus+ KA1, KA2 și Horizon 2020. Este certificat în Integritate în cercetare de către Universitatea Oxford.
Despina Sarrigeorgiou (PARAGON-eduTech)
Despina este un susținător dedicat pe problemele de diversitate și abilitarea tinerilor în sectorul educațional. La PARAGON-eduTech, ea servește ca asistent de cercetare, contribuind activ la proiectele Erasmus+ care vizează promovarea alfabetizării digitale, incluziunii și durabilității în rândul educatorilor. Despina joacă, de asemenea, un rol esențial în cadrul Conferinței Internaționale privind Tehnologiile Informaționale și Comunicațiilor în Educație (ICICTE) ca Secretariat al Conferinței, unde supraveghează planificarea strategică și aspectele operaționale ale acestui apreciat eveniment anual. Cu expertiza și angajamentul ei, Despoina se străduiește să promoveze abordări incluzive, inovatoare și bazate pe tehnologie ale educației, dând putere educatorilor și tinerilor deopotrivă să prospere într-un peisaj digital în evoluție.
Georgios Karavasilis (PARAGON-eduTech)
George Karavasilis a absolvit Școala de Educație Pedagogică și Tehnologică (ASPETE), o universitate grecească specializată în formarea educatorilor. Călătoria sa academică este marcată de un accent puternic pe îmbunătățirea competențelor digitale în rândul profesorilor de educație și formare profesională (VET). Pentru disertația sa, George a efectuat o evaluare aprofundată a platformelor de e-learning, evaluând eficacitatea acestora în dezvoltarea competențelor digitale pentru educatorii VET din Grecia. Cercetarea sa a evidențiat domenii cheie pentru îmbunătățirea educației digitale, subliniind importanța unor medii de învățare online accesibile, captivante și bine susținute. George este pasionat de utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți rezultatele educaționale și pentru a sprijini dezvoltarea profesorilor.
Anca Menina Danci (FAS)
Anca Menina Danci, jurnalist, activistă pentru drepturile omului pentru persoanele vulnerabile, manager de proiect în mai multe programe finanțate de UE, un bun practician recunoscut în domeniu. Ea este, de asemenea, Director Executiv al FAS, stabilind parteneriate strategice, pentru a stabili cele mai bune politici educaționale pentru includerea copiilor cu CES în educația de masă. Ea este, de asemenea, un expert în PR cu peste 20 de ani de experiență profesională în domeniu și un Master în Film Documentar. În calitate de trainer, ea îndrumă persoanele cu dizabilități pentru a stabili o mai bună comunicare.
Simona Drăghici (FAS)
Simona Drăghici este psiholog și asistent social clinic, cu un master axat pe asistență socială și sănătate mintală de la Universitatea British Columbia, Canada. Simona a dobândit o experiență variată în mai multe secții/spitale de psihiatrie din Canada (psihiatrie pentru adulți și geriatrie la Royal Columbia Hospital New Westminster, psihiatrie în centrul de criză și, de asemenea, tratament de lungă durată pentru adolescenți și copii la Surrey Memorial Hospital, Burnaby Center for Mental Health și Tratamentul dependenței). Are o vastă experiență în lucrul cu persoane defavorizate precum dizabilități intelectuale, femei abuzate cu copii și refugiați sau imigranți. Este autorizată să practice psihoterapie în Canada prin acreditarea de la British Columbia College of Social Workers și în România ca psiholog specializat în Terapie sistemică de familie și de cuplu.
Ildiko Sperlea (FAS)
Ildiko Sperlea a studiat Economie și are 15 ani de experiență în vânzări. În ultimii 4 ani a lucrat pentru Fundația de Reabilitare „Speranta” în calitate de Specialist Marketing și Relații Publice și administrator al serviciilor sociale. Are experiență ca tehnician în alte 2 programe finanțate de UE. Este o persoană empatică, are abilități foarte bune de comunicare și organizare, deschisă la noi provocări și oportunități de învățare.
Karina Murray (AUNUA)
Fondator și CEO Aunua, inovator, antreprenor și militant pentru tineret Practicant NLP calificat și acreditat. Prezentator radio și personalitate media. Câștigător al premiului Biz Leadership de la World Cob. Consiliul de experți pentru Educația privind schimbările climatice „Pilonul verde”. Consiliul de experți pentru Centrul pentru Dezvoltare Economică și Leadership (CELD) Director non-executiv Impactoverse Karina Murray este fondatorul și CEO-ul Aunua Global, Inovator, Antreprenor și Susținător al Tineretului Practicant NLP calificat și acreditat. Prezentator radio și personalitate media. Câștigător al premiului Biz Leadership de către Consiliul de experți World Cob pentru Educația privind schimbările climatice „The Green Pillar”. Director neexecutiv al Comitetului de experți Impactoverse pentru Centrul pentru Dezvoltare Economică și Leadership (CELD) Câștigător al bursei și membru fondator al Școlii Genius „Ignite the Genius in Every Child”.
Angelique Kobessen (PRO WORK)
Angelique Kobessen (1970) are o diplomă de drept privat cu specializare în dreptul muncii/dreptul muncii (Universitatea Erasmus Rotterdam) și a lucrat ani de zile la mai multe firme de avocatură din Rotterdam în calitate de consilier și avocat, specializat în Drept penal, Dreptul muncii, Dreptul familiei, si Drept Administrativ. În această calitate, responsabilitățile și munca ei au constat în consilierea și asistența clienților caselor de avocatură, inclusiv, dacă este necesar, litigii în instanță. În domeniul dreptului penal, ea a asistat clienți pro bono pe lângă clienții plătiți. După aceea a lucrat ca Avocat în Dreptul Muncii la CNV Labor Union Rotterdam și a asistat membrii în probleme cu angajatorul lor în sensul larg al cuvântului, atât în rol de consilier, cât și de asistare a membrilor în instanță, a contribuit și la pregătirea și redactarea a planurilor sociale. Pe lângă munca ei ca avocat, ea a jucat un rol activ ca voluntar la școala primară OBS De Kirreweie din Burgh-Haamstede și în rolul ei de vicepreședinte și secretar al Consiliului părinților, a lucrat îndeaproape cu conducerea școlii și cu părinții pentru a promova un mediu educațional pozitiv. În prezent, ea lucrează ca manager de proiect/cont pentru Stichting Kenniscentrum Pro Work, care include oferirea de consiliere, asigurarea faptului că toate obiectivele proiectului și standardele de calitate sunt îndeplinite, precum și diseminarea (comunicare și marketing), precum și crearea de rețele. activități pentru atingerea scopurilor proiectelor.
Tessa Den Bakker-Grefkens
Tessa (1986) are o diplomă de licență în Științe Aplicate (B.A.SC.) în Comunicare și Studii Media (Hogeschool Zeeland), o diplomă de licență în arte (B.A.) Studii culturale generale (Universitatea Erasmus Rotterdam) și un master în Arte (M.A. ) Media și Jurnalism (Universitatea Erasmus Rotterdam). Din 2012 lucrează ca manager de proiect UE pentru Stichting Kenniscentrum Pro Work, ceea ce înseamnă colaborarea cu părțile interesate pentru a defini și atinge obiectivele proiectului, reprezentând în același timp interesele Uniunii Europene, oferind consultanță în management strategic, coordonând echipe profesionale și efectuând evaluări de risc pentru a asigura execuție fără probleme a proiectului. De asemenea, supraveghează recrutarea și monitorizarea subcontractanților, menținerea standardelor de înaltă calitate prin evaluări regulate și utilizarea instrumentelor IT pentru a urmări progresul. În plus, conducerea eforturilor de comunicare și marketing pentru promovarea proiectului și gestionarea aspectelor financiare, inclusiv bugetarea, costurile și facturarea, asigurând transparența și acuratețea pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului. În prezent, ea este, de asemenea, președinte al Stichting Kenniscentrum Pro Work, calitate în care are o responsabilitate crucială în direcționarea organizației către rezultate de succes și de impact, cu abilități de leadership, perspectivă strategică și colaborare. Pe lângă proiectele internaționale ale Pro Work, Tessa este implicată într-o varietate de activități care se desfășoară în cadrul sectorului educațional și a programelor subvenționate europene. Aceste activități acoperă o gamă largă de subiecte, dar au un accent pe inovare, mobilitate, colaborare și calitate în cadrul educației din Țările de Jos și Europa. Acestea pot fi clasificate în trei domenii principale: organizarea de programe de mobilitate internațională, dezvoltarea materialelor didactice și a bazelor de date și furnizarea de consultanță și consiliere, cum ar fi sprijinirea cererilor de granturi bazate pe proiecte.
Amber Berrevoets (PRO WORK)
Amber (1996) are o diplomă VET în Allround Desktop Publisher, precum și o diplomă VET în Media Designer (ambele la Grafisch Lyceum Rotterdam). Ea a început ca stagiar la Stichting Kenniscentrum Pro Work în 2023 și este angajată aici din 1 august 2024, unde se concentrează pe proiecte de sprijin și design grafic. În același timp, ea studiază Cross Media Communication la Hogeschool Rotterdam. Amber este motivată, persistentă și deschisă la noi provocări.